Äänikirjat ilmainen kokeilu – kuuntele äänikirjoja ilmaiseksi

Äänikirjapalvelut kilpailevat kovasti toisiaan vastaan uusista asiakkaista. Yhtenä tärkeänä osana siinä, miten palvelut yrittävät saada kuuntelijan käyttämään juuri heidän palveluaan on tarjotut ilmaiset kokeilut. Tällä sivulla on tietoa Suomessa erityisen suosittujen äänikirjapalveluiden ilmaisista kokeiluista.

Ilmaiset äänikirjakokeilut 2024

Äänikirjapalveluilla on tapana muokata niiden ilmaisia kokeiluja jopa varsin usein. Pyrin siihen, että tämän sivun sisältöä päivitetään, mutta koska äänikirjapalvelut voivat tehdä muutoksia uusille asiakkaille tarjottaviin uusiin kokeiluihin ilman ennakkoilmoitusta, niin voi aina ennen rekisteröitymistä olla hyvä varmistaa, että ilmainen kokeilu on sellainen, mitä oletti ja toivoi.

Äänikirjapalvelut rajoittavat kokeilujaan tyypillisesti päivien perusteella. Lisäksi usein on myös rajoitettu sitä, miten monta tuntia voi yhteensä enintään kuunnella kokeilun kokonaispäivien aikana. Kokemusteni perusteella nuo tuntirajoitukset ovat yleensä sen verran reiluja, että tyypillisen pituisen äänikirjan pystyy kuuntelemaan niiden puitteissa.

Kaikki ylempänä listatut palvelut voivat siis mielestäni olla ainakin ihan hyviä valintoja kokeiltavaksi. Mikäli palveluun rekisteröityy ilmaista kokeilua varten, niin on mahdollista, että pyydetään maksukortin tiedot sekä valitsemaan se, millä tilauksella jatkaa siinä tilanteessa, että haluaa maksaa äänikirjojen kuuntelusta ilmaisen kokeilun jälkeen.

Mikäli tulet kokeilun aikana siihen tulokseen, että kyseinen äänikirjapalvelu ei ole sopiva valinta juuri sinua varten, niin suosittelen varmistamaan, että tilitiedoissa on ilmaistu selvästi, että et halua maksaa palvelusta. Äänikirjapalvelut ovat kyllä kokemusteni perusteella siinä mielessä luotettavia, että ne eivät yritä tehdä perusteettomia veloituksia, mutta tällaisissa asioissa on tietysti yleensä hyvä olla jopa hieman liian tarkka.

Scroll to Top